Нагледно: Бюро “Творческа Европа” с онлайн сесия във връзка с европроекта “Лаборатории за творчески иновации”

червено-розов фон, на който пише с големи букви в цялата ляв половина "CO",  а вдясно са довършени думите на английски co-develop, co-create, collaborate, cooperate, co-produce, co-fund. В долната част има черна лента с логото на Творческа Европа вляво и хаштаг всички обичаме истории на английски вдясно.
Илюстрация: Бюро "Творческа Европа"

Защо това е важно: Бюро “Творческа Европа” съобщи, че организира онлайн сесия за представяне на проектни идеи и търсене на партньорства за участници по проекта “Лаборатория за творчески иновации”. Уебинарът ще се проведе на 2 септември, четвъртък, от 11:00 до 14:00 ч.

Това е възможност за всички, които кандидатстват или планират да кандидатстват по европроекта, да обменят опит с хора и организации от различни културни и творчески сектори. Фокусът е върху иновативни дигитални решения с дългосрочно положително въздействие върху съвкупност от сектори.

Важно: бюрото посочва, че онлайн сесията е за организации, които понастоящем подготвят своите кандидатури в рамките на поканата “Лаборатория за творчески иновации” и търсят допълнителни европейски партньори.

За да се включите в сесията, трябва да се регистрирате предварително. Срокът е 22 август, а формата за регистрация ще откриете тук.