Нагледно: Столичната Elephant Bookstore с ексклузивно събитие със Станислав Яневски в духа на “Хари Потър” на 1 декември 2021 г.

Постер за събитието - добавени детайли - летящи ключове и летящи метли от Хари Потър като кант горе и долу, а в средата е текст - подписване на 1 декември 2021 със Станислав Яневски - Виктор Крум от поредицата Хари Потър и вдясно на текста е снимка на българския актьор.
Снимка: страницата на събитието.

Защо това е важно: Elephant Bookstore, английската винтидж книжарница, която се намира на ул. “Цар Иван Шишман” 31, организира събитие с българския актьор Станислав Яневски, който изигра Виктор Крум в поредицата на Дж. К. Роулинг. Яневски ще раздава автографи на официално организирано подписване за пръв път от 16 години. Организаторите напомнят, че първото и единствено такова бе организирано след премиерата на филма “Хари Потър и Огненият бокал” през 2005 г. 

Билетите ще откриете само онлайн, в мрежата на Bilet.bg.

Събитието ще се състои на 1 декември 2021 г. в книжарницата. Ще бъде достъпно само за хората, закупили билети. Билетите са лимитирани - 300 на брой и няма да бъдат продавани допълнителни.

Какво получавате?

Цената на един билет е 79.90 лв. Той важи за едночасов слот. Слотовете са разпределени от 14 до 20 часа. Всеки закупен билет гарантира лична среща с актьора, три подписа, една снимка с Яневски в книжарницата, участие в томбола за оригиналното лимитирано копие на летящата метла “Светкавицата” - метлата на Виктор Крум. Един от 300-те гости ще спечели наградата, изтеглена, подписана и подарена лично от Яневски. Билетът Ви дава и 20% отстъпка за всички продукти на марката “Хари Потър” в Elephant в деня на събитието.